lauantai 15. marraskuuta 2014

Vuotta vanhempi kuin viime lomilla

Heipähei! Kovasti yritin päivittää viime viikonloppuna gineksessäni tänne vähän kuulumisia, mutta koska Bloggerin mobiilisovellus, en pyrkimyksissäni onnistunut. Kirjoitin neljään kertaan tekstin, jonka sovellus joka kerta vain kadotti.. Hiukkasen turhauttavaa ja lopulta sitten luovutin. Kotikoneelta on niin paljon parempi päivitellä, kunhan vain muistaisi mitä kaikkea on kahdessa viikossa tapahtunutkaan!

Täytin vuosia 5.11, eli viime viikon keskiviikkona. Oli ainakin varsin ikimuistoinen 21v-synttäripäivä: klo 6 etuaamupalan kautta koirien kanssa maastoon koko päiväksi. Päästiin Erin kanssa iltapäivästä vetämään yksi case ja onnistuttiin siinä tosi hyvin. Jäi ainakin hyvä muisto! 

Hiukan jäi kyllä toivomisen varaa tuon synttärilounaan suhteen :D Ensi vuonna toivon mukaan jotain hiukan juhlavampaa kuin tämä: 

  

Nibizalle saapui talvi viime viikonloppuna. Olin sopivasti gines, joten pääsin nauttimaan lumisista maisemista oikein urakalla! Luonto oli kyllä todella upea hetken aikaa, kunnes vesisade pilasi senkin. Eri ainakin nautti lumipalloista ihan hulluna, ja käytiin me yksi lumienkelikin tekemässä :P

on se vaan niiiin ihana!


Joku talven tonttu
 Tämä viikko kului sairastellessa: on ollut kurkku kipeänä jo melkein viikon ja keuhkoilla tuntuu olevan pyrkimys tulle ulos yskiessä.. Kävin varuskuntasairaalassa sekä tiistaina että keskiviikkona kuulemassa, etten ole tarpeeksi kipeä saadakseni VP:tä.. On se kumma kun ei 21-vuotiaana ihminen muka tiedä omaa oloaan paremmin kuin vastapäätä istuva sairanhoitaja, joka tuskin edes vilkaisi päin. En ihan huvin vuokseni viitsi veksissä rampata ja jos sinne satun eksymään, niin olo on todella sen mukainen etten kykene palvelukseen osallistumaan. Kunpa se sh olisi tuon uskonut, kun lätkäsi minulle yhden VUP:n (vapautus ulkopalveluksesta) ja käski tulle huomenna uudestaan.. Ensi viikolla olisi luvassa leiri ja olisi ollut ihan tosi jees parantua ennen sitä.. Huonolta näyttää näillä näkymin: kurkku on yhäkin kipeänä ja mihinkään fyysiseen en edes uskalla kuvitella kykeneväni.. Mutta "sellaista se joskus on", lainatakseni sairaanhoitajan sanoja.

Alkuviikosta kääntyi aamujunakin! Tänään aamuja näyttäisi olevan jäljellä 123. Loppuun vielä random-otos keskittyneestä tankkaajasta.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti