sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Inttilahjuksia ja uikkarit

5 viikkoa armonaikaa ja fiilikset heilahtelevat yhäkin aivan laidasta laitaan. Jonain hetkenä saatan olla superinnoissani ja täynnä toivoa, kun taas hetken päästä pyörin paniikkiahdistuksen vallassa ja näen kamalia inttipainajaisia öisin.. En oikein osaa päättää, mitä ajattelisin. Tottakai haluan yhäkin mennä armeijaan ja aion tehdä kaikkeni pärjätäkseni siellä. Silti pelkään että epäonnistun ja tuotan vain pettymyksen koko perheelle ja kaikille, jotka ovat kannustaneet minua tässä asiassa... Toki jos saisi nämä kaikki siviilielämän asiat järjestykseen, olisi helpompi kuvitella lähtevänsä 35 aamun päästä armeijaan.. Asioilla on kuulemma tapana järjestyä, mutta tuo viisi viikkoa on aika tiukka aikataulu, saisivat pistää töpinäksi!

Aivan valtavasti olen saanut voimaa ja uskoa itseeni läheisten suhtautumisesta. Mikään ei ole niin hienoa kuin äiti toteamassa, että kyllä minä pärjään enkä luovuta tai sisko, joka antaa "gines-kassin" täynnä kaikkea hyödyllistä inttiä varten. Läheisten tuki on korvaamatonta.

Tässäpä muuten saamani kassin sisältöä tarkemmin:


Sain myöskin toisen inttiaiheisen lahjan, jonka sisältö oli aivan mahtava:


Tuo Leatherman oli melko huikee! Sitä kuulemma eniten tarvitsee silloin, kun sellaista ei ole. Siksi on hyvä pitää moista mukanaan aina metsässä rämpiessään. Vähän turhan hieno systeemi tälläiselle ei-niin-eräpirkolle, mutta varmasti tulee tarpeeseen:


Ostin itselleni sen tumman yksivärisen uikkarin, josta aiemmin kirjoittelinkin. Sovitin vaikka ja mitä kaikkia urheilu-uikkareita ja totesin, että olin jokaiseen S-kokoiseen pukuun liian pitkä ja M-kokoiseen liian kapea... En olisi uskonut kohtaavani mitään pituusongelmaa tällä 166cm kropallani, mutta ilmeisesti S-kokoisten oletetaan olevan lyhyempiä :D Lopulta päädyin epätoivoissani ostamaan Seppälästä -20% kamppanjan aikana itselleni tuollaisen ehkä ei niin inttikäyttöön sopivan uikkarin, mutta saa nyt luvan ajaa asiansa ja jos tuo ei kelpaa niin sitten vetäsen valtion barbarat niskaani ja toivon ettei ihan joka puolelta vilkkuisi :D

Seppälä, norm. 29,95€, nyt 24€

PV:n sivuilta selvisikin, että vala on 22.8. Toivoisin niin kovasti, että ne perheenjäsenet, joita tuo kiinnostaa, pääsisivät paikalle tuolloin! Harmi vain, että tuo on perjantai ja vapaapäivän saaminen töistä ei aina ole niin helppoa... Kyl mä vähän petyn jos äiti ja isi ei ole katsomassa, kun kerrankin saan kunnian olla sisaruskatraan ensimmäinen jossain :D Nimimerkillä nuorin kolmesta siskosta, jonka rippijuhlat, yo-juhlat ja synttärit ovat aina olleet se kolmas kerta, kun juhlitaan :D

7 kommenttia:

 1. Ihan samat fiilikset täälläkin! Onneksi nyt alkaa olla kaikki siviilielämän asiat hoidossa, joten voi keskittyä treeniin ja kesästä nauttimiseen. Tässä vaiheessa vois mielellään tulla kuukauden pituinen helleaalto ja sitten viilentyä, kun palvelus alkaa! :)

  Meillä on vala jo 9.8., ja toivon, että edes joku pääsee paikalle, koska palveluspaikka nyt sattuu olemaan vähän kuusessa kaikkien läheisteni näkökulmasta (vähintään 400 kilometriä matkaa...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä tosta helleaaltojutusta :D Teillä onki ihan sika-aikasin vala :O Niiniksessä tarttee kärvistellä viä 2 viikkoo tosta ;O 400km? Huh! Hiukanko pitkä matka kyl juu.. Omat läheiset ovat onneksi vain 60-260km akselilla :)

   Poista
 2. Mäkin näen painajaisia intistä vaikka omaan palvelukseen astumiseen on yli 200 aamua :D Tsemppiä vaan, ihana kun sulla on noin paljon tukemista lähipiirissä, että saat oikein lahjoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyh, sulla on vielä monta painajaisyötä edessä :| No toivottavasti ne helpottais kuitenkin ennen :)

   Poista
 3. Voisitkohan lisätä blogisi blogilistalle, olisi helpompi sitä seurailla :)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin blogini blogilista.fi-sivustolle, oliko oikea paikka? =)

   Poista
  2. Jes, oikea mesta. Nyt on lisätty omalle listalle. Sitten vaan koitat ehtiä inttielämän ohessa bloggailemaan tänne :). Ja tsemppiä!

   Poista