sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Huominen on huomenna

Tuleva kotini :D
Huomenna se sit alkaa... Pelottavaa, mahtavaa, kamalaa, jännittävää, ihanaa ja käsittämätöntä. Tuhanteen kertaan minulta sitä on kysytty, enkä yhäkään osaa vastata siihen "miltä susta nyt hei tuntuu?". Emmää vaan tiiä, se näkee sit huomenna miltä tuntuu :D
Ystäväni lähtee heittämään minua Niinisaloon tasan 13 tunnin kuluttua eli klo 12. Samassa autossa tulee pari muutakin samassa jamassa olevaa naista. Tuntuu todella huojentavalta, ettei minun tarvitse ihan ypöyksin mennä tonttuilemaan sinne porteille vaan voidaan sitten yhdessä olla ihan pihalla. Muutenkin olen kovasti odotellut, että pääsen ihan oikeasti tutustumaan tuleviin tupakavereihini!
Laukkuni on kylläkin vielä puoliksi pakkaamatta, mutta nyt pakkailemisesta ei kyllä enää tulisi mitään. Palaan asiaan hyvissä ajoin huomenna ja toivon, että saan pääni ja hermoni pidettyä kasassa..

Viimeinen siviiliviikonloppuni oli onneksi ihan mahtava. Nyt ei edes harmita enää niin paljoa ajatus siitä, että minulta menee varmasti moni juttu sivu suun intin takia. Tänään oltiin isosiskojeni, heidän miekkosten ja minun ystäväni kanssa porukalla syömässä Rossossa. "Viimeisellä ehtoollisellani" vedin savulohipizzaa nomonomnom! Ja puin päälleni pinkin mekon ihan vain siksi, että vielä voin. Huomisesta lähtien värikoodi on hiukan rajoitetumpi :D

Viimonen ehtoollinen
Otan mukaani tabletin, jolla olisi tarkoitus tänne tulla jotain kirjoittelemaan kunhan aika antaa myöden. Ekat päivät ovat varmasti niin kiireisiä, etten kerkeä koko tablettiin koskemaan, mutta toivottavasti jossain kohtaa olisi hiukan vapaa-aikaakin. Palaillaan siis asiaan mahdollisimman pian!

Viikonlopulta pari kuvaa vielä loppuun:

YOLO SWAG kynnet!
Kesää juhlimassa
Käytiin siskon kanssa ostamassa hiukan tukkajuttuja nutturoiden väsäämiseen.

Sain kuulla ensimmäiset "AAAAMUUUJAAA!"-toivotuksenikin tänään ;)

2 kommenttia:

  1. Odotankin jo innolla sun inttijuttuja :) Tulee vaan inttikuume itellekin takaisin ;)

    VastaaPoista
  2. Etkös sinä poikaystäväsi kanssa halunnut viimeistä siviiliaamua viettää? :o

    VastaaPoista