maanantai 1. syyskuuta 2014

Kysymyspostaus, saa kysyä!

Lukijan toiveesta kysymyspostaus. Nyt saa siis kysyä ihan mitä mieleen juolahtaa! Vastailen ensi viikonloppuna :)

19 kommenttia:

 1. Millasen uimapuvun päädyit ostamaan? ei siis käytännössä liity tähän postaukseen, mutta kiinnostaa kovasti kuulla sillä mulla on nyt sama edessä, nimittäin 1/15! Pohdin tässä vaan, että jos oman uimapuvun laittaa armeijan sinisten alle niin onko sillä oikeasti loppupeleissä niin merkitystä millainen se on ?

  VastaaPoista
 2. Oletko kokenut intin fyysisesti rankaksi? Onko pituutesi ollut ongelma missään tilanteissa?

  VastaaPoista
 3. 1. Onko intti raskas fyysisesti normaalikuntoiselle? 2. Poditko koti-ikävää missään vaiheessa? 3. Piikitelläänkö naisille paljon armeijassa? 4. Minkä ikäisenä olit varma että lähdet armeijaan? 5. Mikä tämän hetkinen ammattisi on?
  Löysin sun blogin jokunen aika sitten ja innolla aina ootan uusia postauksia! :) oma isoveljeni pääsi kesäkuussa intistä, ja itse toivonmukaan pääsen palvelukseen 2016 heinäkuussa... :)

  VastaaPoista
 4. Tää sun blogi on ihan huikee!:) onneks postauksia oli tarpeeks vähän ettei kuitenkaan hirveen pitkään kestänyt kaikkia lukea;D olis kyllä tuhat ja sata kysymystä, koska itse olen suunnitellut meneväni inttiin 2016 kun olen saanut vihdoinkin lukion käytyä loppuun (jos saan käytyä:"D) eli siis... Millainen ihmisen olisi hyvä olla sun mielestä jos inttiin hakee? Kuinka hyvä kunto pitää olla pärjätäkseen? Onko halu palvella isänmaata ja tarpeen tullen sen puolustaminen riittävä selitys hakeutua inttiin valintatilaisuudessa kysyttäessä? Kuinka muut suhtautuvat naisiin intissä?:) lista jatkuis loputtomiin jos vaan jaksaisi kirjoittaa, mut tsemppii sulle sinne!:)

  VastaaPoista
 5. Miksi menit inttiin? Olisitko mennyt sinne jos vanhempasi eivät olisi kannustaneet? Treenasitko ennen kuin menit inttiin? Mikä siis oli sun pohjakunto? Paljonko teillä on vapaa aikaa sillon kun ette ole leirillä?
  Olen miettinyt että menisinkö inttiin lukion jälkee...

  VastaaPoista
 6. Montako sotakoiraohjaaajaa teitä on ?

  VastaaPoista
 7. Voisitko kertoa minkätasoisella kunnolla intissä pärjää? Miten haetaan naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen ja mitä siitä tulisi tietää? Olisi mukava jos hieman kertoisit aiheesta! Blogisi on aivan ihana!! <3 :) t. inttiin haluava lukiolaistyttö :)

  VastaaPoista
 8. Mikä on ollut tähän asti parasta palveluksessa? Entä kamalinta tai vähiten mieluista? :)

  VastaaPoista
 9. Miten aamuherätykset on armeijassa?

  VastaaPoista
 10. Miten miehet ovat suhtautuneet naisiin jotka ovat suorittamassa vapaaehtoista asepalvelusta?

  VastaaPoista
 11. Pelottiko ensimmäinen päivä kasarmilla?
  Mitä eniten kaipaat silloin kun olet kasarmilla ?
  Minkä ikäisiä muut tuvassasi olleet naiset ovat ?
  Mikä on lempiruokasi kasarmilla?
  Ovatko suhteet armeijassa todellisia ?
  Auttavatko miespuoleiset palveluttoveri esimerkiksi marsseilla?

  VastaaPoista
 12. Kerrot olevasi ötökkäkammoinen. Mitä ötököitä pelkäät eniten? Onko tästä ollut haittaa sinulle intissä ja erityisesti leireillä? Miten oot selviytynyt?! Itse pelkään ampiaisia ihan hulluna :D

  VastaaPoista
 13. Tää on tosi kiva blogi! Säikähdin jo, mitä tapahtu, ku oli hetken piilossa.. :)

  Mikä on intissä parasta?
  Onko siellä olo semmosta ku oletit?
  Suosittelisitko intin käymistä muille naisille?
  Laulatteko lastenlauluja, jotta marssiessa pysyy tahti? :D
  Miten miehet siellä suhtautuu siihen, että siellä on joku vapaaehtoisesti?

  Kaikkee hyvää sulle! :)

  VastaaPoista
 14. komea poika 2patterin blamellista4. syyskuuta 2014 klo 20.21

  Tuutko treffeille sotkuun? :)

  VastaaPoista
 15. Kadutko sitä että lähdit armeijaan? Mikä on ollut rankin kokemus tähän mennessä? Paljonko juoksit cooperin testissä? Miten miehet ovat suhtautuneet yleensäkkin naisiin, jotka ovat armeijassa? Onko naiset ns. eristäytyneinä miehistä paljonkin vai oletteko paljon tekemisissä poikien kanssa?

  VastaaPoista
 16. Ootko Tuomaksen kanssa yhessä? Onko se sun kanssa samassa intissä? Näättekö te ikinä, ku molemmat on intissä ja on niitä kiinniolo viikonloppuja?
  Käytkö inttiä oman huvin vuoks vai tähtäätkö tällä johonki?

  VastaaPoista
 17. Olisitko lähteny armeijaan vaikka olis ollut poikaystävä kotona ?
  Mitä kaverisi oli mieltä kun kerroit armeijaan lähtemisestä?
  Mistä saat voimaa että jaksat nousta 5-6 aikaa ylös ?

  VastaaPoista
 18. jeee tosi kiva että pidät tälläsen! ite menossa ens kesänä inttiin ja on ollu tosi kiva seurata sun blogia!:) jatka päivittelemistä usein:))

  ja sit vähän kysymyksiä:)

  1. onko ollut sellasta "naiset ei kuulu armeejaan" kommentteja tai onko muuten käyttäydytty jotenki erilaisesti tai tullu palautetta sitä on nainen jne. :D toivottavasti ymmärsit :D

  2. treenasitko hirveesti inttiä varten ja millasella kunnola pärjää?? tarviiko esim vetää 10 leukaa :D

  3. onko joskus ollu joku harjotus joka on fyysisesti ollu niin raskas ettei oikeesti pysty suorittamaan sitä esim. painavan repun kantaminen? mites sitten jos ei pysty suorittamaan tehtävää?

  4. suosittelisitko inttiä muille naisille?:)

  5. onko joskus ollu sellane fiilis että mitä teen täällä haluun pois?

  6. parhaat ja huonoimmat asiat intissä!

  olisin kiitollinen jos vastaisit!

  VastaaPoista
 19. Millaista ruokaa armeijassa saa, onko mielestäsi hyvää? Moneltako heräät aamulla? Miten nainen pärjää armeijassa kuukautisten kanssa? Jos on esim. pitkiä aikoja metsässä yms. Paljonko illalla on vapaa-aikaa? Mitä teet vapaa-ajalla? Oletko ystävystynyt? Voiko armeijaan lähettää kirjeitä, millaisen vastaanoton kirjeet saa, onko ne aina mukava yllätys? Oliko alussa kova ikävä läheisiä, esim. poikaystävää? Millainen fiilis on, kun pääsee lomille? Entäs kun pitää lähteä lomilta takaisin armeijaan? Mitä olet mieltä tasa-arvoisesta asepalveluksesta, pitäisikö naistenkin mennä enemmän armeijaan? Väheksytäänkö, katsotaanko naisia armeijassa alemmasti kuin miehiä? Mitä kaikkia armeijan alussa saa? Vaatteet ja tarvikkeet yms.

  VastaaPoista