sunnuntai 31. elokuuta 2014

Erikoiskoulutuskausi alkakoon!

Blogi on jälleen julkinen muutaman päivän piilossaolon jälkeen. Olen saanut yllättävän paljon kommenttia tästä blogistani sieltä sun täältä. Ilmeisesti olen kyseenalaistanut liikaa erinäisiä asioita kirjoituksissani ja tämä on herättänyt närää joissain ihmisissä (tai jotain?). Oli miten oli, itse en koe tehneeni mitään kovin suurta rikosta kertomalla suht yleisellä tasolla millaista Suomen armeijassa on olla. Muihin netistä löytyviin inttiblogeihin verrattuna postaukseni ovat aika perussettiä: järjettömiä sotasalaisuuksia en ole mennyt möläyttämään ja netistä löytynee jo miljoona kuvaa esim. taisteluvarustuksesta. Mikäli joku ei ole huomannut, elämme 2000-lukua ja tuskin olen ensimmäinen varusmies, joka kertoo netissä millaista palvelus on. Ymmärrän kyllä, että järki pitää pitää päässä, kun nettiin jotain kirjoittelee :)

Vilalta terveisiä kaikille lukijoille!

Pikkuvinkki niille lukijoille, jotka eivät siedä lukea tälläistä "ruikuttavan mamman helmoissa kasvaneen pilalle hemmoteltun pikkuvauvan" blogia: klikatkaahan sitä ruudun yläkulmassa olevaa raksia ja lähtekää vaikka kaljalle. Turha tulla enää haukkumaan minua kommenttilootaan, en edelleenkään julkaise asiattomia kommentteja. Kiitos!

Muuttohommissa! Tuo reppu + 2 pienempää reppua + ase kannettuna kolmanteen kerrokseen :S
Tykistön punainen lätkä vaihtui yksikkövaihdoksen myötä vihreään. Mää oon nykysi jääkäri.
Torstaina meillä alkoi E-kausi ja pääsin muuttamaan toiseen yksikköön. Nykyään olen tosiaan koirapuolella miehistötehtävissä ja uskon, että tulen viihtymään niissä hommissa todella hyvin. Tutustuminen Niinisalon koiratarhalle teki minuun vaikutuksen: vuonna 2012 rakennetut tilat olivat ihan huippuhienot! Kaikki mahdollinen oli mietitty koirien hyvinvoinnin takaamiseksi. 35-paikkainen tarhakokonaisuus on jopa palkittu Kennelliiton Vuoden koirateko -palkinnolla. Tässä pari artikkelia aiheesta, mikäli tahtoo tietää lisää :)

Sotakoirille uudet tilat Niinisalossa - yle.fi


Niinisalon koiratarhahanke vuoden koirateko - puolustusvoimat.fi

Huomenna meillä alkaa teoriaopinnot liittyen koiriin. Lisäksi ollaan vanhan miehistön mukana koirien lenkityksissä ja tarhojen siivoamisissa. Parin viikon päästä saadaan kuulemma omat nimikkohurttamme ja ensimmäinen leirikin on jo tuloillaan. Voisi melkeinpä todeta, että hyviä hommia luvassa! Kiinostus ja motivaatio huipussaan, malttamattomana jään odottamaan mitä kaikkea pääsen oppimaan ja tekemään.

Lauantaina viiniä keskellä päivää koska TJ200!
Anna Abreu sotilaskodin viihdeillassa.
Lomillahan saa syödä jätskii aamupalaks eiks nii?
Ihana pikkumytty :3

7 kommenttia:

 1. Osa miehistä ei pidä varusmiesnaisista, blogin pitäminen ja lehdessä näkyminen voi nostaa agressiota.

  VastaaPoista
 2. Odotankin jo innolla millaista siellä koirapuolella on ja mitä kaikkea teette :) Näytätpä ekassa kuvassa söpöltä <3

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että päätit kuitenkin pitää blogin julkisena! Mielestäni tässä blogissa ei ole kyllä julkaistu mitään salaisuuksia eikä kirjoittaja ole "ruikuttanut" turhasta. Päinvastoin oot vetänyt hyvin! =)

  VastaaPoista
 4. Älä välitä nuista haukkujista, eikös niin ole jotenki että, " Se on ite joka toista haukkuu." Oi niin ihana että taas tää blogi on julkinen kiitos!! :3 TSEMPPIÄ sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Kerkesin jo säikähtää että suljit blogisi! Oon nimittäi pienestä tytöstä lähtien halunnut armeijaan (15 vuotias nyt enkä iso vieläkään) mutta nyt kun ikää on tullut lisää ja täysi-ikäisyys on lähempänä niin olen alkanut perehtymään asiaan hieman paremmin. Pitkään etsin hyvää blogia missä nainen kertoisi omasta armeija ajastaan. Tämän löysin juuri sopivasti ennen kun astuit palvelukseen! Jokainen kirjoituksesi on vahvistanut haluani lähteä armeijan harmaisiin!:)

  VastaaPoista
 6. Et ole todellakaan tehnyt mitään väärää. Intti on monelle suuria tunteita herättävä asia ja ymmärrettävästi mielipiteitä löytyy laidasta laitaan, mutta antaa niiden mollaajien kommentit olla omassa arvossaan. Jatkahan kirjoittelua, koska naisten kokemukset laitoksesta ovat arvokkaita ja sinulla on hyvä tyyli ja asenne! Tsemppiä (ja aamuja).

  VastaaPoista
 7. Hei, mäkin olen saanut mitä kummallisimmilta ihmisiltä kommentteja joista huokuu kateus xD

  VastaaPoista