tiistai 19. elokuuta 2014

Dreams come true


Sain eilen kuulla ihan loistavia uutisia: pääsin sotakoiranohjaajaksi. Hiukan tuntui epätodelliselta, kun yksikkömme päälikkö totesi "ja Leino on valittu koirapuolelle".. Olen niin innoissani!

17 kommenttia:

 1. Onnea! Puhuit joskus, et haluaisit johtajakoulutuksen, mutta nyt olen käsittänyt, ettet sinne edes hakenut. Ei sinänsä, et sinne kaikkien naisten pitäisi rynniä esim. aselajin kustannuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdin armeijaan sillä ajatuksella, että tahdon ehdottomasti päästä aukkiin. Kuultuani, että skoi-puolelta lähdetään Säkylään SPOL-aukkiin, aloin toden teolla miettimään, onko se sittenkään minun juttuni. Lopulta skoi-miehistö alkoi tuntumaan enemmän omalta paikaltani kuin sotilaspoliisi-AUK :)

   Poista
 2. Vau, onnittelut! Itsekin sain eilen varmistuksen, että pääsen juuri sille AUK-linjalle, jolle tahdoinkin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Me koulutetaan Kokemäellä Niinisaloon sotakoiria :) Itse olen miettinyt että haen Niinisaloon inttiin kun valmistun :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Me koulutetaan Kokemäellä Niinisaloon sotakoiria, se on tosi mahtavaa :) Mukava päästä lukemaan sun tunnelmia niinisalosta sotakoiranohjaajana, koska itsellä haaveena niinisaloon mennä palvelus käymään ja päästä sotakoiranohjaajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti hakeutumaan koirapuolelle inttiin mikäli sellaisia intressejä on! Ja meillä tosiaan olikin kolme koiraa sieltä Kokemäeltä, ihania yksilöitä olivatkin!

   Poista