perjantai 18. huhtikuuta 2014

Cooper #1

Minäpä juosta jolkottelin tuossa yhden cooperin ihan huvin ja tietty urheilunkin vuoksi. Ajatuksenani oli siis saada jokin konkreettinen lähtöarvo juoksukunnolleni, jota on sitten hyvä lähteä kohottamaan. Edellisellä cooperilla joskus kuuukausia sitten löntystin kuoleman kielissä 1860 metriä ja meinasin tuon juostuani tosiaan kuolla a) hapenpuutteeseen ja b) häpeään.

Tällä kertaa koko cooperin kokeileminen oli sen verran suuri projekti, että päätin 2000m olevan ehdoton alaraja (joo, valjastin puolisukua tähä juttuuni :D Isi soitteli vinkkejä ajankäytöstä, Sofia treenautti minua ja Tuomas suunnitteli ruoka-&juomahuollon sekä juoksi vierellä varmistamassa toisella SportTrackerilla matkan pituutta). Muutaman sotahuudon, p*rkeleen ja tsemppareideni avustuksella saavutin 2150m! Melkein 300m paremmin kuin viimeksi! Vähänkös olin yllättynyt ja ylpeä :))

Tavoitteena olisi reilussa parissa kuukaudessa saada tuo nousemaan ad. 2400m... Saapi nähdä miten käy :|

7 kommenttia:

 1. Hyvää työtä <3<3

  VastaaPoista
 2. Kyllä se siitä nopeastikin paranee :) Hyvin menee!

  VastaaPoista
 3. Ja eniten se on päästä kiinni ;) Kroppa jaksaa enemmän ko itestä tuntuu :> Sen intissä oppii :>

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Itsellänikin eka cooper meni alle 2000m ja viimeisimmällä yrityksellä lähemmäs 2300 :) Harjoittelemalla oppii ja tahdolla pääsee vaikka kovan kiven läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin motivoivaa huomata, kun todella kehittyy :) Ja kyllä vain, kovan kiven läpi!

   Poista