maanantai 28. huhtikuuta 2014

Fyysisestä kunnosta

Kiva pikkuylläri: päivitin omenapuhelimeni käyttöjärjestelmän ja tadaa! Se kadotti kaikki treenitiedot Sporttrackerista..
Itse olen tykännyt vertailla eri juoksulenkkien kilometriaikoja, koska yksinkertaisesti se motivoi minua, kun voin haastaa itseäni juoksemaan inan lujempaa tai hiukkasen pidemmälle kuin viimeksi. Mutta eipähän nyt pääse sitäkään enää tekemään noilla vanhoilla tiedoilla :D Onneksi sinne ST:hen kertyy äkkiä uusia treenejä, ainakin tällä menolla! En tiedä uskallanko edes myöntää julkisesti asiaa, jota en IKINÄ olisi uskonut edes ajattelevani: oon ihan koukussa tohon juoksemiseen O__O Nykyisin saan tehdä valinnan: joko käyn lenkillä tai heräilen seuraavana yönä armottomaan yläselän jumitukseen ja jomotukseen enkä siis nuku..

Tänään oltiin Sofian kanssa maastoilemassa, elikkäs 5km armottomia ylä- ja alamäkiä pehmeällä pohjalla mettässä. Aikaa kului 35min tasan.
Lauantaina olin Tuomaksen kanssa Katinkurun lenkillä, josta juoksin 4,9km aikaan 30min (ja loput 1,7km käppäilin, koska olin delata kylkipistokseen).

Tuossa on saavutuksia, joista olen ylpeä. Kunnes menen lukemaan muiden "inttityttöjen" blogeja ja tajuan, kuinka surkeassa kunnossa olen heihin verrattuna. En todellakaan juokse 10km lenkkejä, käy salilla montaa kertaa viikossa, penkkaa 70kg tai harrasta jenkkifutista.. Mä vaan löntysetelen  pari kilsaa, ja senkin kuoleman rajamailla. Lihasvoimaa en omista lainkaan, hyvä kun tuon 8-kiloisen koiran jaksan syliini nostaa.. Ah, mä tuun niin olemaan intissä fyysisesti riesana. Ja se tieto vaivaa mua melkolailla. Silti olen tasan niin aikaansaamaton, etten ryhdy lihasvoimaa kasvattamaan. Salilla käyminen vaan ei ole meikäläisen juttu.

Tunnen itseni tuoksi mursuksi tuossa...


Mulla on tapana murehtia kaikkea mahdollista aivan liiotellun paljon..

6 kommenttia:

 1. Plääh ja paskat! Hyvin sä vedät ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä vaan, kyllä sä tuut pärjäämään. :) Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et ole firman sivuilta vielä katsonut liikuntaohjeita palvelusta aloittaville niin suosittelen tsekkaamaan, ja mitä sieltä ehkä erityisesti kannattaa poimia on noi "reppukävelyt". Näillä voi aika vaivattomasti totutella kroppaa varusteiden painon tuomaan lisäkuormitukseen. Lihaskuntoa voi harjoitella jossain määrin ihan kotonakin, salille ei ole pakko lähteä.
   Jatka vaan treenejä ja muista että sieltä intistä löytyy todella huonokuntoisiakin, ja kyllä siellä selviää fyysisesti heikommatkin.
   hauskaa vappua sulle, terv. toinen vapaaehtoinen

   Poista
  2. Olen käynyt kurkkimassa, mitä PV kuntoasiaan sanoo ja nuo reppukävelytkin ovat suunnitelmissa :)

   Poista