lauantai 10. toukokuuta 2014

Arvomerkkejä ja ravintolisiä

Lauantaisena ajanvietteenä oli luvassa arvomerkkien opettelua. Oikeastaan aloitin tämän opettelu-urakan joskus vuosi sitten, enkä vieläkään osaa kuin ylikersanttiin asti... Joko nää on todella epäloogisia tai sitten meikäläinen vaan on syntymätöhö!

Nuo ruusukkeet! Olen äärimmäisen taitava piirtäjä kuten huomaatte :D
No okei, nyt ku ihan keskityin ja tein tuollaisen tosi upean muistilapun, osasin jo melkein kaikki. Tulen mitä luultavimmin unohtamaan ne kymmeneen kertaan ennen heinäkuuta, joten harjoittelu jatkukoon..

Tilasin muutama päivä sitten (ihan älynopea toimitus oli!) Oriolashopista hiukan tykötarpeita ravintolisien muodossa. Yleensä en ole kauheasti jaksanut panostaa rahaa/vaivaa tuollaisiin, mutta nyt jos meinaan mennä armeijaan, meinaan mennä sinne jonain muuna kuin aneemisena ameebana, joka ei ole koskaan saanut ravinnostaan mitään tarvittavia vitamiineja tai hivenaineita :D Ravintoni ei siis suinkaan koostu roskaruuasta ja siitä, mitä sattuu käteen osumaan nälän hetkellä.. Ei suinkaan!

Ostoskoriin klikkailin seuraavanlaisia juttuja: Omega+D-vitamiini, Pikkumyy huulirasva, Gefilus-maitohappobakteerit, kofeiinipillereitä, 20 mikrogrammasta D-vitamiinia ja magnesiumia. Tuo juomapullo eksyi samaan kuvaan, kätevän iso 0,75litranen pullo oli vain pakko ostaa, koska se oli pinkki!


Noiden lisäksi ajattelin käydä ostamassa Lidlin älyhalpoja multivitamiinipillereitä sekä syön kalsium+D-lisää. Saa muuten olla tarkkana, kun nykyisin kaikkiin lisäravinteisiin tuupataan D:tä! Googlen mukaan turvallisen annostuksen yläraja on 50mikrogrammaa vuorokaudessa ja se tulee melko äkkiä täyteen jos vetää joka purkista napin naamaan :D

Minun piti pitää maanantaina lepopäivä lenkkeilystä ja lopulta tuo yksi lepopäivä venyi neljään.. Hups! Eilen sain oikein kunnon opetuksen laiskuudesta, kun isosiskoni lähti vetämään minulle pikkutreenin: 25min lenkki vesisateessa ja siihen päälle ylämäkispurtteja sekä kyykkyhyppyjä. Taisin jossain kohtaa huutaa oksentavani seuraavaksi, mutta vastaus oli melko tyly "sittenpähän oksennat"-tyylinen :D Ihan parasta, kun joku ruoskii tälläisen laiskamadonkin liikkeelle!

4 kommenttia:

 1. Meitsi jaksoi lukea noi kerran intissä, ja aina tuli täydet pisteet pistareista, muistaakohan noita enää :D?

  VastaaPoista
 2. Luulin osaavani arvomerkit kunnes jouduin komennukselle paikkaan jossa liikkui runsaasti sekä maa- että merivoimien upseereita. Piti siis kiireesti opetella molemmat, muuten ei ollut asiaa sotkuun tai lomille.

  Alik/TjAu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, eipä sitä maavoimissa tulisi mieleenkään opetella mitään merivoimien merkkejä :P

   Poista
 3. Kyllä noissa arvomerkeissä oli opettelemista, mutta opettelin huvikseen myös merivoimien merkit, (en oo vielä inttii käynyt xD)

  VastaaPoista