keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Palveluksen aloittamismääräys


Nyt PAMahti! Vanhan osoitteeni kautta kiertäneenä sain sen vihdoin käsiini ja voi vitsi kun onkin hieno fiilis! Nyt ei kukaan voi enää tulla sanomaan, että kyseessä olikin väärinkäsitys tai muuta mukavaa. Se on mustaa valkoisella: tasan 2kk ja minusta tulee alokas! Olen niiiiiin innoissani!
Älkäähän kyllästykö tähän hehkutteluuni, pahoittelen :D

Seuraavaksi käyn koululla tulostamassa hakulomakkeen ja liikuntatottumuskyselyn. En tiedä postitetaanko noita minulle enää ajoissa, joten otan ohjat omiin käsiini ja lähetän ne heille täytettyinä vaikka väkisin :D
Kyseessä on siis kyselylomake, jossa kysellään mitkä hommat mahdollisesti kiinostaisivat tulevaisuudessa sekä halukkuutta johtajakoulutukseen. Liikuntakyselyn perusteella alokkaat jaetaan kolmeen eri kuntotasoon: liikuntaa harrastamattomat, jonkin verran liikkuvat ja liikunnallisesti aktiiviset.
Mahdankohan saada enää alokasinfoa..? Onkohan se jo postitettu muille?

10 kommenttia:

 1. Mäkin haluun! (Joo, ei tullut se oma PAM vielä tänäänkään...)

  VastaaPoista
 2. Onnea :) Mikä homma sua kiinnostaa? Haluatko mieluumin johtajakoulutuksen vai painottuuko enemmän tehtävän mielekkyys (muistelen sun joskus maininneen skoin tehtävien kiinnostavan sua?).

  Ja hauskaa ollut seurata kuinka ensin et yhtään tykännyt tai ymmärtänyt inttiä ja nyt olet itse menossa! :) Aamuja vaan.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mua tosiaan toi skoi-homma kiinostais eniten ja sinne aion kaikin keinoin pyrkiä. Kakkosena sitten lääkintämies, ihan noiden sairaanhoitajaopintojenkin takia. Ja ehdottomasti olisi AUKiin tarkoitus päästä! Jotenkin näin naisena tuntuu, että inttiin meno on "turhaa" jos ei saa tuota johtajakoulutusta :D Prioriteettina oikeastaan onkin tuo auk, oli se sitten vaikka lääkintäauk tai jokin muu :)

   Poista
 3. Onnea ja tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kova odotus kans täällä päällä kun odotan samanlaista kirjettä vielä jopa samaan aikaan ja samaan paikkaankin :) toki pelko on kova että tammikuu sielä kirjees lukee. mutta onnee ja tsemppiä sulle :)!

  VastaaPoista
 5. Mulla pamahti tänään saman lainen lappu samanlaisilla päivillä ja paikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Onnea sulle pamauksesta ;) meillä on Niinisalon naisalokkaille oma ryhmä fb:ssä, jos haluat liittyä siihen niin laita vaikka koko nimesi kommentilla (en tietenkään julkaise sitä kommenttia!!). Etsin sinut käsiini naamakirjasta ja lisään ryhmään :)

   Poista
 6. Tosi kiva blogi sulla :-) tsemppiä inttiin, pärjäät varmasti :)

  Aamukampani.blogspot.fi

  VastaaPoista