tiistai 6. toukokuuta 2014

Palveluksen aloittamiseen aamuja: 62

Palveluksen aloittamisaika: 7.7.2014
Joukko-osasto ja sen sijainti: Tykistöprikaati, Niinisalo

"Omg omg omg!", tuossa on ainoa päässäni pyörivä ajatus tällä hetkellä. OMG!?

PAMia ei tänäänkään ilmestynyt, joten päätin soittaa Satakunnan aluetoimistoon ja kysyä, mikä oikein mättää. Olivat kuulemma jo viikko sitten lähettäneet ne eli posti on kämmännyt tavalla tai toisella. Aluetoimistossa puhelimeen vastannut herrashenkilö ei kuitenkaan jättänyt minua jännittämään enää hetkeäkään lisää vaan sanoi heti, että oli itse henkilökohtaisesti allekirjoittanut kaikille valintatilaisuudessa olleille palveluksen aloittamismääräykset. Sain siis varmistuksen, että pääsen armeijaan ja tuo tieto tiputti sydämeltäni valtavan kiven. 
En olisi uskonut, että tuon puhelun aikana saisin varmuuden myös siitä, että menen jo parin kuukauden päästä inttiin ja vieläpä toivomaani varuskuntaan! Voitte vain kuvitella, että olin aika OMG, kun sain kuulla tuon. Heti puhelun loputtua piti tietenkin soittaa isille, ja sitten informoida ystäviä ja siskoja ja äitiä ja lopuksi vielä ajaa Niinisaloon kertomaan siellä palvelevalle poikaystävälle, että perästä tullaan! Nyt kun "koko maailma" tietää, pitäisi kai itsekkin koittaa käsittää tämä asia. Haaveeni todellakin toteutuu. Enää 62 aamua ja prinsessa todellakin astuu palvelukseen!

8 kommenttia:

 1. Huippu juttu! Onnea :D

  VastaaPoista
 2. Sama paikka ja sama aika! Siellä nähdään. Jään seurailemaan sun blogias innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij vähän hienoa! Toivottavasti törmäillään :)

   Poista
  2. Facessa on muuten ryhmä Niiniksen 2/14 naisille jos kiinnostaa! Se on salattu, mutta jos haluat voin lisätä sinut siihen? =)

   Poista